!
Ajankohtaiset uutiset Lue lisää...

21.6. Paimion kaunein kotipihakilpailu 2018

Paimion pihakilpailu tulee taas! Vuoden 2018 kilpailualueena on Kyysilä ja Preitilä sekä tien 2343 lähialueet. Ilmoittaudu mukaan 17.8. mennessä.

Lue lisää

21.6. Matkahuollon liikennejärjestelyt muuttuvat 1.7. alkaen

Liikenteelle on kielletty läpiajo Vistantieltä Matkahuollon edestä Paltantielle

Lue lisää

 

20.6. Ajankohtaista NuortenTuvalta ja etsivästä nuorisotyöstä

NuortenTuvan pajatoiminnan kohderyhmänä ovat 16-29 -vuotiaat paimiolaiset ja sauvolaiset nuoret, jotka ovat jääneet koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolelle. NuortenTuvan avoin paja on tiistaina 3.7 ja 10.7 klo 10-12 (Tehdastie 2). Tule tekemään ruokaa ja juttelemaan. Ilmoittautumiset maanantaihin mennessä: jenni.leponiemi@paimio.fi tai 050 3481845.

Lue lisää

19.6. Äänestä koirien uimapaikalle nimi

Äänestä uudelle koirien uimapaikalle (Naskarlantie 59) nimi! Valittavana on kolme nimivaihtoehtoa ja niiden lisäksi voit antaa oman ehdotuksesi. Äänestysaika on 19.6. - 1.7.2018.

Lue lisää

14.6. Viljo-kissa toukokuun kuvan tähti

Paimio-kuvakilpailun toukokuun kuvaksi valittiin tiukan äänestyksen jälkeen Heidi Turusen ottama kuva Viljo - Paimion pantteri. Kilpailu jatkuu eli nyt vastaanotetaan kesäkuun kisaosuuden Paimio-kuvia.

Lue lisää

14.6. Lukion uudet opiskelijat valittu

Paimion lukion uusien opiskelijoiden nimilista löytyy lukion pääovesta (Sähköyhtiöntie 2). Nimiä ei julkaista internet-sivuilla.

Lue lisää

13.6. Särkänniemen matka 20.6 peruttu

Särkänniemen matka 20.6.2018 peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Lue lisää

8.6. Tapiolan alueen yhteiskaapelointi alkanut

Alueella uusitaan Carunan sähkönjakeluverkko, kaupungin katuvalaistus ja Elisan kaapeliverkko maakaapeleiksi kesän 2018 aikana.

Lue lisää

7.6. Vastaa kyselyyn maakunnan verkkopalveluista ja vaikuta!

Vastausaikaa on 30.6.2018 saakka ja vastaajien kesken arvotaan iPad-tabletti sekä Kimpassa-Allihopa -tuotepalkintoja.

Lue lisää

 

5.6. Oinilassa Satakieli vapautunut, Huuhkaja myös varattavissa

Lisäksi myös Metso, Kiuru, Punarinta, Pensastasku ja Peippo -nimiset tontit varattavissa

Lue lisää

3.6. Hermolepuutusta-kirjaa saatavana myös Paimiosta

Kolmas August Pyölniitun ajatuksia ja tekstejä esittelevä teos - Hermolepuutusta - ilmestyi toukokuussa. Johanna Lehto-Vahteran toimittaman kirjan voi ostaa nyt myös Paimiosta, sillä se on myynnissä kesäkuun alusta alkaen Paimion Sähkömuseon Museopuodissa ja heinäkuussa Pyölniitun museolla.

Lue lisää


Paimion hyvinvointiesite_toukok18_kansi
Paimion hyvinvointiesite

Tulevat tapahtumat Lue lisää...

13.4. Marjaniemen kesäleirit ja sporttibaana Kaupungin vapaa-aikapalveluiden järjestämät kesäleirit ja kesän sporttibaana ilmoittautumiset alkavat pe 13.4. Tervetuloa mukaan!
1.6. Paimion Sähkömuseossa Sähköalan taitajia -näyttely Sähkömuseon vuoden 2018 teemanäyttelyssä tuomme esille sähköalan taitajia, ammattilaisia ja heidän työhönsä vaadittua koulutusta ennen ja nyt. Näyttelyssä tuodaan esille sähköalan ammatteja sähkön tuotantopaikoilta kotitalouksien kulutuspisteisiin asti.
2.6. Avoimet yleisöopastukset Paimion parantolassa Alvar Aallon suunnittelemassa Paimion parantolassa (Alvar Aallontie 275) järjestetään kesällä avoimia yleisöopastuksia lauantaisin klo 10 ja sunnuntaisin klo 16.
4.6. Ilmoittautuminen kansalaisopiston syksyn kursseille alkaa! Paimion opiston syksyllä alkaville kursseille voi ilmoittautua jo kesäkuussa!
6.6. Käsityömuseo Miila avoinna Käsityömuseo Miila siirtyy kesäkuussa taas laajennettuihin aukioloaikoihin, jolloin museo on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin. Juhannusviikonlopun museo on kuitenkin suljettuna.
10.6. Askalan Ketotalossa Metsänneito 18 + 3 -näyttely Askalan Ketotalo on avoinna kesäsunnuntaisin klo 12 - 15. Kesän näyttelynä nähdään 18 Vistan koulun kuvataideryhmäoppilaan sekä 3 taiteilijan töitä teemalla Metsänneito
11.6. Alla Pohjantähden alla II -näyttely näyttelyparvella Alla Pohjantähden 2 - näyttelyssä on esillä on itsenäisen Suomen alkuvaiheilta, sisällissotaan liittyviä asioita, jääkäriliikkeen historiaa / muistoja, sotavuosiin liittyviä kirjoja, kortteja, mitaleja, pukuja, jalkineita, tauluja ja muuta sisältöä.
21.6. Puistoshakkia Paimion shakkikerho opastaa puistoshakin saloihin kesäkuun torstait klo 18.00 - 19.00
26.6. Jättipalsamitalkoot klo 16-18 Jokipuistossa Kokoontuminen Jokipuistossa (Sahurintie 5)
27.6. Aloittavan yrittäjän Startti-info klo 11.00 Potkurissa
27.6. Kesämusiikkia Paimion kirkossa Esiintyjinä Maria Sapelkina ja Petri Kopponen. Vapaa pääsy.
28.6. Ukko-Pekka Paimiossa Suomen hienoin, suurin ja nopein höyryveturi Ukko-Pekka kuljettaa matkustajia Paimioon ja Paimiosta to 28.6.!
28.6. Puistoshakkia Paimion shakkikerho opastaa puistoshakin saloihin kesäkuun torstait klo 18.00 - 19.00
29.6. Suruttomat -musikaali Paimion kesäteatterin 40 -vuotisjuhlanäytelmä. Näytökset 29.6. - 20.7. (ei lauantaisin)
30.6. Paltanpuiston harrstustoiminnat


Jokipuistotapahtuma18_banneri_105x55mm


Lähipalvelut ja maaseudun rauha

Paimio on moderni varsinaissuomalainen kaupunki maaseudulla. Liikunnallinen Paimio tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut sekä miellyttävän ympäristön asumiseen ja yrittämiseen.


Tietoa Paimiosta


Paimio road map
Kaupunki tiedottaa banneri kapea

Visit Alvar Aalto paimio-kelt-60x25mm

paimio-opas-banneri

pelaa paimio-visaa-banneri

kansalaisneuvonta-banneri

Paimio somessa 5

maakuntauudistus_logo(1)

twitter @Jyrki Lumiainen
RT @sannigrahn: Eduskunta on hyväksynyt uuden lukiolain! Uusi lukio vahvistaa yleissivistystä, avartaa näköaloja. Enemmän opinto-ohjausta…
twitter @Jyrki Lumiainen
@okmfi lähetti juhannusaattona luettavaa: 2 lausuntopyyntöä #lukio uudistuksen säädösmuutoksista. Huomaavaista että… twitter.com/i/web/status/1…
facebook Paimion kaupunki
Facebook kuva
Uudet liikennejärjestelyt otetaan käyttöön 1.7.2018.
facebook Paimion kaupunki
Facebook kuva
Äänestä uudelle koirien uimapaikalle (Naskalantie 59) nimi! Valittavana on kolme nimivaihtoehtoa ja niiden lisäksi voit antaa oman ehdotuksesi. Äänestysaika on 19.6. - 1.7.2018. Voittaja...
instagram paimion_vapaa_aikapalvelut
Instagram kuva
Aurinkoista juhannusta kaikille 😊 #paimionsomenuoret #paimionnuorisopalvelut
twitter @Jari Jussinmäki
RT @RistoMurto: Hyvä kirjoitus. Ei kannata sivuuttaa faktaa, että merkittävä osa amerikkalaisista kannattaa kansallismielistä politiikkaa,…
twitter @Jari Jussinmäki
Ihan uskomatonta. Mutta kyllä asenteet ovat paljon koventuneet EU:sakin, oli puhe pakolaisista tai laittomista siir… twitter.com/i/web/status/1…