Resurssivarauskalenteri

Paimion kaupunki on ottanut käyttöön resurssivarauskalenterin, jonka kautta asiakkaat voivat varata liikuntatiloja, kokoustiloja ja myös joitakin laitteita.


Julius

Oheisesta linkistä pääset tekemään varauksia kaupungin resurssien varausjärjestelmään.


Linkki resurssivarauskalenteriin


Julkisilla resursseilla tarkoitetaan kaupungin tiloja ja

laitteita, joita kaupunki antaa kaupunkilaisten, yhdistysten ja yritysten

käyttöön joka veloituksetta tai korvausta vastaan.

 

Liikunta- ja kokoustilojen lisäksi kaupunki voi vuokrata kuntalaisten, yhdistysten ja yritysten käyttöön muita resurssejaan, kuten äänentoistolaitteita tai videotykkiä. Järjestelmä mahdollistaa omatoimisen resurssien varaamisen lyhyelläkin varoitusajalla.

 

Resurssin haltijalla on ylivarausmahdollisuus hallitsemaansa resurssiin. Järjestelmä myös mahdollistaa helpon tiedottamisen alkuperäisen varauksen tehneille yhteyshenkilöille tilanteissa, jolloin tehty varaus joudutaan perumaan.

 

Kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan 23.8.2017 resurssivarauskalenterin käyttöönoton sekä teki linjauksia resurssien hinnoitteluun. Hyväksytyt hinnoitteluperiaatteet astuivat voimaan 1.9.2017. Elokuun loppuun 2017 mennessä tehdyissä varauksissa noudatetaan vanhoja hinnoittelutaksoja.

 

Kunkin resurssin hinnoitteluperiaatteet löytyvät Juliuksesta ko resursssin kohdalta (joitakin tietoja puuttuu vielä 8.9., mutta tietoja lisätään koko ajan) Juliukseen tullaan lisäämään uusia resursseja vielä tämän syksyn aikana.


Varauskalenteri edellyttää rekisteröitymistä ennen kuin voit tehdä ensimmäisen varauksen. Aiemmin tehdyn varauksen voi perua kirjautumalla järjestelmään uudelleen sisälle, valitsemalla tekemänsä varauksen ja klikkaamalla sen roskakoriin. 


Kaupunki haluaa saada järjestelmän ja tilojen käyttäjiltä kaikenlaista palautetta. Sitä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen paimio.kaupunki@paimio.fi.