Lapsiperheiden Paimio

Paimio tarjoaa kaikenikäisille lapsille ja lapsiperheille monenlaista tekemistä ja elämyksellisiä seikkailuja.

 

Tälle sivustolle on koottu tietoa kaupungin lapsiperheille suunnatuista palveluista, kuten päivähoidosta, kouluista, terveys- ja sosiaalipalveluista. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa lapsiperheiden hyvinvoinnista sekä linkkejä Paimion kaupungin sivujen ulkopuolelle esimerkiksi järjestöjen ja seurakunnan sivustoille.

 

Tapahtumakalenterista löytyy tietoa lapsiperheille suunnatuista tapahtumista.


Ajankohtaiset uutiset lapsiperheille

15.4. Juhlametsikön puuntaimien istuttajien haku on alkanut

Juhlavuoden 2017 yksi päähankkeista Paimiossa on Juhlametsikön istuttaminen. Itsenäisyyden juhlavuoden Yhdessä-teeman mukaisesti istutustyöhön kutsutaan mukaan paimiolaisia laajalla rintamalla. Ilmoita yhteisösi siis mukaan puuntaimen istuttajaksi. Istutuspäivät ovat perjantai 12.5. ja tiistai 16.5.

Lue lisää

13.4. Paimio-kuvien seinälle etsitään uusia kuvia

Kaupungintalon aulassa läpi vuoden olevaan Paimio-kuvien seinällä seuraava suuri vaihto tapahtuu huhti-toukokuun taitteessa. Nykyisiä ja entisiä paimiolaisia pyydetään lähettämään omia kuva-aarteitaan seinäkkeisiin ripustettavaksi.

Lue lisää

31.3. Kesän uimakoulut Solinassa

Paimion liikuntapalvelut järjestää yli 5- vuotiaille uimataidottomille alkeisuimakouluja kesäkuun alussa 5.-15.6. Ilmoittautumiset alkavat 2.5.2017 klo. 8.00.

Lue lisää

24.3. Juhlavuoden 2017 omakotitalotonttien myyntitempaus vauhdittaa edelleen

20- juhlavuoden kunniaksi kaupunki myöntää 1.1.2017 alkaen 20 ensimmäisen myydyn omakotitalotontin maapohjan hintaan 20 %:n alennuksen. Myyntitempaus päättyy vuoden 2017 lopussa ja muilta osin noudatetaan kaupunginvaltuuston aiemmin hyväksymiä luovutusehtoja. Lisäksi tontin ostajat saavat puuntaimen.

Lue lisää

 

10.3. Paimio-kuvien seinällä uusia kuvia ja teemoja

Paimion kaupungintalon aulassa oleviin Paimio-kuvien seinän seinäkkeisiin on maaliskuun alussa vaihdettu uudet valokuvat.

Lue lisää

10.2. Postipalvelut R-kioskista maanantaista 13.2. alkaen

Postipalvelut siirtyvät helmikuun 13. päivästä lähtien Paimiossa R-kioskille Asematielle (Asematie 2).

Lue lisää

 

10.2. Paimion kaupungin tonttivaraukset

Varaa uusi tonttisi nyt netissä!

Lue lisää

7.2. Saanko luvan? Lupapiste.fi kautta haetaan sähköisesti rakentamiseen liittyviä lupia, tehdään työnjohtajailmoitukset ja kysytään neuvoa.

Lupahakemuksista, joita ei ole jätetty sähköisesti, peritään varsinaisen rakennuslupamaksun lisäksi käsittelymaksu 50,00 €/hakemus 1.1.2017 alkaen. (Hyv. ymp. ltk. 16.6.2016 § 74)

Lue lisää


Tulevat tapahtumat lapsiperheille

3.4. Marjaniemen kesäleirit ja sporttibaana Ilmoittautuminen on alkanut!
5.4. IP-nuokkari alakoulujen 3.-6.luokkalaisille Tillintuvalla Tillin IP-nuokkari pyörii myös huhtikuussa keskiviikkoisin klo 13.30 - 16.00.
6.4. Nuorisotalo Tillintuvan nuorten illat Tillintuvan nuorten illat pyörivät huhtikuussa maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Nuorten illat ovat tarkoitettuja 13-19-vuotiaille nuorille.
24.4. Avoimet ovet musiikkiopistolla!
24.4. Murkkufoorumi Murkkufoorumi on kaikille sauvolaisten ja paimiolaisten 6.-9. luokkalaisten lasten ja nuorten vanhemmille tarkoitettu vertaisryhmä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan muiden vanhempien kanssa, miten murkkuvaiheesta selvitään aikuisuuteen. Mukana jokaisella kerralla on pari nuorten kanssa työskentelevää ammattilaista koulu-, nuoriso- ja sosiaalitoimesta. Paitsi vertaistukea, on tarjolla myös iltapalaa. Seuraavat tapaamiset ovat Ankkalammella: ti 2.5 klo 18-20 Isien ja isäpuolien sauna-ilta ti 9.5 klo 18-20 Äitien ja äitipuolien sauna-ilta
24.4. Vanhemmuuden viikko viikolla 17 Vanhemmuuden viikolla on ohjelmaa koko perheelle! Lisäinfoa seutukunnallisesta ohjelmasta: www.lieto/vanhemmuudenviikko.fi
26.4. Akrobatiaa ja musiikkia
27.4. Peli- ja leikki-ilta kirjastossa
2.5. Suomi 100 -info Paimiosalissa Paimion kaupungintalon Paimiosalissa (Vistantie 18) järjestetään infotilaisuus Suomi 100 -juhlavuoden hankkeiden nykytilanteesta Paimiossa. Keskiössä ovat Juhlametsikkö ja Jokipuiston tapahtuma lauantaina 26.8.
2.5. Novellikoukku kirjastossa