näyttelyparvi_rajattu

Esitys- ja näyttelytilat

Kaupungin omistamissa tiloissa erilaisia esityksiä voi toteuttaa esimerkiksi kaupungintalon Paimiosalissa, Nuorisotalo Tillintuvalla tai koulujen liikuntasaleissa.

Kaupungintalon näyttelyparvi

Paimion kaupungintalon 2. kerroksessa oleva näyttelyparvi on  90 neliömetrin kokoinen näyttelytila.  Parvi on varattavissa noin kuukaudeksi kerrallaan taidenäyttelyiden tai kulttuurihistoriallisten näyttelyiden järjestämiseen. 


Näyttelyparvi varataan erityisellä varauslomakkeella, jota saa täyttöohjeineen kaupungintalon palvelupisteestä sekä kaupungin internet-sivuilta. Näyttelytila on varattavissa vuoden kaikiksi kuukausiksi heinäkuuta lukuun ottamatta. Täytetty varauslomake palautetaan palvelupisteeseen vähintään 1 kuukautta ennen halutun näyttelyjakson alkua. Vapaat ajat näkyvät alla olevassa taulukossa (vajaa vuosi eteenpäin). 
Näyttelytilan vuokra on 50 €+alv/ kuukaudessa, kun kyseessä on myyntinäyttely. Muista näyttelyistä ei peritä vuokraa.  Tarkemmat tiedot kaupungintalon näyttelytilaan liittyen löytyvät varauslomakkeen yhteydessä olevista näyttelytilaa koskevista säännöistä.  

Näyttelyparven näyttelykalenteri


Ajankohta


Näytteilleasettaja


Näyttelyn nimi / aihe

 15.1. - 15.2. Pekka SalminenTaavin kootut
 19.2. - 26.3. 2018 Tapani Piirto 
 Huhtikuu 2018 Paimion opisto Varattu
 Toukokuu 2018Kaupungin oma näyttely Varattu
 Kesäkuu 2018  Vapaa
 Heinäkuu 2018  Suljettu
 Elokuu 2018  Vapaa
 Syyskuu 2018  Vapaa
 Lokakuu 2018 Työryhmä Paimion Bändit
 Marraskuu 2018  Vapaa
 Joulukuu 2018  
 Tammikuu 2019  
 Helmikuu 2019  

Kirjaston vitriinit

Kaupungintalon yhteydessä toimivassa kirjastossa on asiakkaiden esineiden tai töiden (esimerkiksi keräilyesineet tai käsityöt) esittelylle kolme valaistua vitriiniä, joita voi varata kirjastosta kalenterikuukaudeksi. Vitriinien käyttö on maksutonta eikä niitä ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön.
Kunkin vitriinin leveys on 80 cm ja niissä kaikissa on neljä irroitettavaa lasihyllyä ja lisäksi alimpana vino hylly. Hyllyn syvyys on 34 cm.
Varauksen voida tehdä soittamalla kirjastoon puh: 02-474 5320.

Kotiseutumuseon näyttelytila

Paimion kotiseutumuseon (Sähköyhtiöntie 198) lainamakasiinin alakerta on varattavissa näyttelytilaksi.