Jokipuiston tapahtuma lauantaina 26.8.2017


Jokipuiston tapahtuma

Suomi 100&Paimio 20 -juhlavuoden kesäinen huipennus on Jokipuiston tapahtuma elokuun viimeisenä lauantaina 26.8. Jokipuistossa (Sahurintie).
Tapahtuman perinteisiä (elokuisia) osioita ovat Kahden sillan soutu, jonka pääorganisaattorina toimii LC Paimio ja Muinaistulien ilta, jota organisoi Postinkujan väki.


Muinaistulet
Tapahtumapäivä päätetään Muinaistulien iltaan.Alustavan suunnitelman mukaan ohjelmaa on alueella runsaan 10 tunnin ajan eli 12 - 22.30.

Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa kuten:
* Peuhis
* Reko-lähiruokamarkkinat
* Draamakävelykierrokset Saharannast Räpälään klo 16 ja 18
* Musiikkia ja muuta esittävää ohjelmaa
* Liikunnallisia toimintapisteitä, mm Ville kuntokeitaan avajaiset
* Myynti- ja esittelypisteitä

Tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle ja sen alasivuille.


Päivän tapahtumia toteuttavat Paimion kaupungin lisäksi mm paikalliset ja alueelliset yhdistykset, yritykset ja Kuninkaantie uuteen kukoistukseen -hanke.


Ilmoittaudu mukaan

Jos sinulla on idea päivään ja alueelle sopivasta toiminnasta, niin laita postia osoitteeseen tapahtumat@paimio.fi tai soita 050-586 7733.
Esiintymislavan ohjelmaa koordinoi Rauno Berg: bergrauno@gmail.com, 0400-782 168


Myynti- ja esittelykatokset

Kaupungilla on 11 myynti-/esittelykatosta (leveys 1m), joita voi ilman varausmaksua varata tiistaista 23.5. klo 9 alkaen.

Katoksia varataan yhdistysten/yhteisöjen esittelykäyttöön sekä itsetuotettujen  tuotteiden, kuten käsityötuotteiden, myyntikäyttöön.


Kaupungin katoksetKaupungin katokset
Varaajille ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse katoksen saamisesta tai varasijalle jäämisestä.

HUOM: Kaikki katokset varattu, joten varauslomake on poistettu (päivitys 14.6.2017).

Jokipuiston myynti-/esittelyalueelle voi tuoda myös omia pöytiään ja katoksiaan. Pyydämme ilmoittamaan etukäteen (4.8. mennessä) minkäkokoinen tila pitäisi varata. Ilmoittautumiset ja paikkavaraukset osoitteeseen tapahtumat@paimio.fi.