Villen Kuntokeidas - avajaiset ja laiteohjausta

Jokipuistoon on kesän aikana valmistunut ulkokuntosali Villen Kuntokeidas, joka sijaitsee Jokipuiston rantatöyrään ylätasanteella kävelytien tuntumassa.

Villen Kuntokeitaan laiteKuntokeitaalla on 13 erilaista kuntolaitetta, joista löytyvät myös tiiviit käyttöohjeet.Villen Kuntokeidas avataan Jokipuiston tapahtuman yhteydessä lauantaina 26.8. klo 14.30. Avaajana toimii Paimion sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Sari Rannikko.

Avajaisten jälkeen on luvassa myös ohjausta laitteiden käyttöön seuraavasti:
* 15.30
* 17
* 19

Syyskuussa on luvassa myös ohjausta perjantaisin kello 12 - 14.


Villen Kuntokeitaan rahoitus on saatu Ville Rahilan kaupungille tekemästä testamentista. Lisäksi Aluehallintovirastolta saatiin rahoitusta lähiliikuntapaikan rakentamiseen.


Ville Rahila teki elämäntyönsä Paimion sahalla, joka 1980-luvulle asti sijaitsi tällä Jokipuiston alueella. Niinpä paikkana Jokipuisto on tälle ulkokuntosalille täydellinen.

Ulkokuntosalin suunnittelussa tiivistä yhteistyötä ovat tehneet kaupungin liikunta-, tekniset- ja  vanhuspalvelut. Yhteistyöllä Kuntokeitaaseen on valikoitunut senioreille soveltuvat laitteet. Villen Kuntokeidas on suunnattu erityisesti senioreille sekä toimii ns. matalan kynnyksen lähiliikkumispaikkana

Jokipuiston ranta-alueelta on rakennettu myös portaat Kuntokeitaan laitteiden tuntumaan. Portaat ovat yksi Kuntokeitaan 13 laitteesta.


Portaat Jokipuistossa