Juhlametsikkö

Juhlavuoden 2017 yksi päähankkeista Paimiossa on Juhlametsikön istuttaminen. Suomi 100 -koordinaatiotyöryhmän ja kaupungin viheralueyksikön yhteistyönä metsikön istutusalueeksi on varattu Kaaripuisto, joka sijaitsee Kaaritien ja Isolompakontien välisellä puistoalueella.

Alueelle istutetaan yhteensä 120 puuntainta, joista 100 tainta istutetaan ns Suomi-alueelle ja 20 tainta ns Paimio-alueelle. Juhlavuoden Yhdessä-teeman mukaisesti istutustyöhön kutsutaan mukaan paimiolaisia laajalla rintamalla. Suomi-alueen sata tainta on varattu koulujen, päiväkotien ja yhdistysten yms edustajille. Paimio-alueen 20 taimen istutuksesta vastaavat pääosin kaupungin luottamushenkilöt ja virkamiehet.

Juhlametsikkö kartalla


Tarkempi suunnitelma istutusalueista sekä istutettavista puuntaimista käy ilmi tällä sivulla olevasta Tiedostot-osiosta.

Istutuspäivät on ovat perjantai 12.5. (suomalaisuuden päivä) klo 9 - 13 ja
tiistai 16.5. klo 14 – 18. Perjantai 12.5. on varattu ensisijaisesti päiväkodeille ja kouluille ja tiistai 16.5. yhdistysten yms edustajille.

Lisätietoja saa myös keskiviikkona Paimion kaupungintalolla Paimiosalissa tiistaina 2.5. klo 17 järjestettävässä Suomi 100 –infotilaisuudessa, jossa Juhlametsikön lisäksi kerrotaan mm elokuun lopun Jokipuiston tapahtumasta.

Ilmoita yhteisösi 3.5. mennessä mukaan Juhlametsikön puuntaimien istuttajaksi. Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen joko tämän sivun alaosassa olevan lomakkeen avulla (näkyvillä 3.5. klo 23.55 asti) tai palauttamalla paperisen lomakkeen (tulosta ja täytä Tiedostot -osiossa oleva lomake) kaupungintalon palvelupisteeseen. Samassa yhteydessä voit esittää toiveesi istutusajasta. Yhteen istutusjaksoon (puoli tuntia) mahtuu kerrallaan 10 istuttajatahoa (max 2-3 henkilöä/taho). 

Istutettavat taimet merkitään numeroiduilla puukepeillä ja merkitään istutuskarttaan. Kaupunki hankkii taimet ja varaa istutuspaikalle tarvittavaa välineistöä. Istuttajien on syytä varautua istutustyöhön sopivilla vaatteilla ja jalkineilla. Halutessaan voi ottaa mukaan myös oman lapion.
Taimet ja välineistö löytyvät Kuusitien jatkeena olevan kävelytien varrelta. Taimien luovuttajilta saa tarvittaessa myös lisäohjeita.


Ilmoittautuneiden istutusaika sekä muut lisäohjeet julkaistaan
tällä sivustolla (www.paimio.fi/juhlametsikko) viimeistään 5.5.2017.

Ilmoittautumislomake


Ilmoita tällä lomakkeella yhdistyksesi, järjestösi, päiväkotisi tai koulusi luokka-aste puuntaimen istuttajaksi. Voit ilmoittautua tällä lomakkeella 3.5. klo 23.55 asti.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Istuttajataho *

Koulujen edustajat täyttävät

Koulun luokka-aste
Istuttajatahon nimi *
Yhteyshenkilön nimi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Toivomamme istutusaika

Valitse kaksi seuraavista ajoista *