Tapahtumakalenterit

Paimion kaupunki ylläpitää näiden nettisivujen tapahtumakalenteria sekä Kunnallislehdessä julkaistavaa tapahtumakalenterin koostetta.


Tapahtumanjärjestäjillä on mahdollisuus hakea tunnuksia, joiden avulla voi itse syöttää tietoja Paimiossa järjestettävistä tapahtumista kaupungin internet-sivujen tapahtumakalenteriin. Myös paimiolaisten tahojen muissa kunnissa järjestämistä tapahtumista tai ns. ylikunnallisten tapahtumista (joissa Paimion kaupunki tai muu paimiolainen toimijataho osatoteuttajana) voidaan ilmoittaa kaupungin internetsivujen tapahtumakalenterissa. Tunnuksia haetaan täällä: Rekisteröintilomake tapahtumakalenteriin. Rekisteröintitunnusten vahvistamisesta saapuu tieto sähköpostiin, samoin tarkemmat ohjeet tapahtumatietojen syöttämiseen. 

kakkukisat 2
Tapahtumatiedoissa on hyvä olla ainakin seuraavat tiedot:
* tapahtuman nimitapahtumapaikka (tarkka osoite)
* tapahtuma-aika (sekä alkamis- että loppumisaika)
* järjestäjä yhteystietoineen
* lyhyt kuvaus tapahtumasta
* linkki tapahtuman nettisivuille.

Tapahtumakalenterin ylläpitäjä valvoo kaupungin internetsivuilla julkaistavia tietoja.


Tapahtumakalenteri lehdessä

Kunnallislehdessä ilmestyy Paimion tapahtumakalenteri aina edeltävän kuukauden viimeisessä numerossa. Tähän tapahtumakalenteriin lisättävästä tapahtumasta on oltava maksullinen ilmoitus jossakin Kunnallislehden numerossa. Tieto maksullisesta mainoksesta tulee mainita myös tapahtumatietoa kaupungille ilmoitettaessa.

 

Ilmoita tietosi

Ilmoita tapahtumatietosi sähköpostiosoitteeseen tapahtumat@paimio.fi tai soita 02-474 5319 tai 02 474 5316.


TUKKU - Rajattomasti kulttuuria Facebookissa

TUKKU-sivustolta saat rajattomasti tietoa Turun ja lähikuntien kulttuuritapahtumista.

TUKKU on Turun ja lähikuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan alueen kulttuuritapahtumista ja -palveluista.

Sivustolta saat tietoa seuraavien 13 Turun seudun kunnan kulttuuritapahtumista kätevästi kerralla:
•Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Turku 


TUKKU-sivuston takana ovat yllä mainittujen kuntien kulttuuripalveluissa työskentelevät, jotka tekevät monimuotoista yhteistyötä keskenään Oikeesti jotakin -kulttuuriverkostona.

Tykkää TUKUSTA!