Aktiviteetit

RantalentopalloPaimiossa voit vapaa-aikanasi tehdä monenlaista mielenkiintoista aktiviteettia. Tarjolla on mielenkiintoisia ja laadukkaita luontokohteita, liikuntapaikkoja sekä yrityksiä ja yhdistyksiä, joiden avulla pääset kokemaan upeita elämyksiä.

KuntoPeimari antaa oivan mahdollisuuden liikunnallisen päivän järjestämiseen! Ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin lisäksi myös muut aktiviteetit kuten geokätkentä, jousiammunta, sauvakävelyn tekniikkakurssit, kuntotestaukset, kävelytestit, yms. ovat järjestettävissä. Lisätietoja ryhmäilloista ja yksityistunneista sähköpostitse vesa(a)kuntopeimari.net tai puhelimitse 040 50076 08.

Melontaa voit harjoittaa esimerkiksi Paimionjoen varrella. Peimarin Latu ja Polku vuokraa kanootteja. LC Paimio tuo kesäksi Paimion Jokipuistoon laiturin, jolta voit kätevästi lähteä melontaretkelle. Melontapalveluja tarjoaa myös Alanteen matkailutila yhteistyössä Silver River –matkailurittäjän kanssa.

Paimiosta voi vuokrata käyttöönsä myös maastopyörän. Vuokrauspalvelua tarjoaa Hektovelo-yritys.

Bio Stara tarjoaa elokuvakulttuuria aivan Vistan keskustassa. Ohjelmapalveluyritys Huippihetkiä tarjoaa puolestaan kotieläin- ja luontopäiviä lapsille ja aikuisille voimaannuttavia luontokierroksia