kanteleita soittavat kädet

Ajankohtaista Paimion opistossa

Kevään 2017 kurssitiedot ja ilmoittautumiset  

netissä www.opistopalvelut.fi/paimio tai puhelimitse 02 4745 316.

 

Tutustu kevään kurssitarjontaamme nettilehdessä!


Myös syksyllä alkaneille kursseille voi osallistua kevätkaudeksi. Kurssimaksu on tällöin puolet koko vuoden maksusta. Huom! Älä maksa kurssia verkossa, jottei sinulta veloiteta koko vuoden kurssimaksua.


Pizzaa! (7.-8.4)

Pizza on taas trendikästä! Hyvän pizzan tunnistaa pohjastaan ja se valmistetaan perinteisesti puu-uunissa. Kotonakin voi silti tehdä hyvää pizzaa. Opetellaan leipomaan niin täydellisen maukasta pizzapohjaa, kuin se kotona sähköuunissa on mahdollista.

Perjantaina leivomme taikinan ja jätämme sen tekeytymään yön yli. Lauantaina pizzat paistetaan eri täytteillä. Teemme klassikoita margheritaa ja marinaraa, mutta myös erikoisempia täytteitä. 
Olethan paikalla molempina päivinä! Mahdollisesta esteestä tulee ilmoittaa ajoissa. Kurssimaksun lisäksi raaka-ainemaksu n. 10 e, joka maksetaan käteisellä suoraan opettajalle. Huom! Ilmoittaudu 31.3 mennessä!


Brunssi on katettu (22.4.)

Suosittu brunssi, aamupalan ja lounaan välimuoto, on rentoa ruokaa ja yhdessäoloa parhaimmillaan. Kutsu perhe, ystävät tai sukulaiset koolle nauttimaan kiireettömän aamun tunnelmasta maukkaiden herkkujen äärelle ihan tavallisena viikonloppuna tai vaikka äitien, - vappu- tai juhannuspäivänä. Tervetuloa kurssille saamaan ideoita brunssipöydän tarjoiluun ja syömään lopuksi yhdessä.
Ilmoitathan ajoissa esteen sattuessa. Kurssimaksun lisäksi raaka-ainemaksu n. 10 e, joka maksetaan käteisellä suoraan opettajalle. Huom! Ilmoittaudu 15.4 mennessä!


Pintaraapaisu Viroon ja sen kieleen (18.4-2.5)

Jännittävä Viro, sen kieli ja kulttuuri. Matkasanastoa ja tietoa Viron reissulle.Opiston Naiskuoro Vivela ottaa mielellään kuoroonsa uusi jäseniä!

Vivela_paimiosali_muokattu