musoplogo

Tervetuloa tukemaan!


Paimion musiikkiopiston tuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 24.4.2018 klo 19.15 lukion musiikkiluokassa. Tervetuloa päättämään mm. siitä, miten jäsenmaksutulot käytetään ja ketkä niiden käytöstä päättävät!

Paimion musiikkiopiston tuki ry on perustettu marraskuussa 2009 ja rekisteröity huhtikuussa 2010.


Tuki ry:n tarkoituksena on tukea Paimion musiikkiopiston musiikkikasvatustyötä. Käytännössä tämä tarkoittaa lähinnä pienimuotoisten, kertaluontoisten tempausten järjestämistä, joihin on vaivatonta tulla mukaan: esim. kahvituksia, arpajaisia, teatterimatkoja... Kerätyt rahat käytetään lyhentämättöminä musiikkiopistossa opiskelevien hyödyksi ja iloksi esim. stipendeinä. Rahoilla on myös hankittu mm. soittimia musiikkileikkikoululaisten käyttöön. Tuki ry toimii jäsentensä ideoiden ja voimien mukaan, ja yhdistys tarvitsee myös rivijäseniä eli jäsenmaksun maksajia!!


Tuki ry:n vuosikokous pidetään keväisin, yleensä maalis-huhtikuussa. Siitä tiedotetaan musiikkiopiston ilmoitustaululla ja nettisivuilla sekä sähköpostitse tiedoteluvan antaneiden, musiikkiopistossa, musiikkileikkikoulussa ja kuorossa opiskelevien oppilaiden koteihin. Lisätietoja saa yhdistyksen hallituksen jäseniltä.Vuosikokouksessa 25.4.2017 valittu hallitus vuodeksi 2017:

puheenjohtaja: Mariitta Rastas

varapuheenjohtaja: Tesma Lindgren

sihteeri: Elina Jaanu puh. 050 463 8446, elina.jaanu(at)paimio.fi

rahastonhoitaja: Marjut Jaakola

jäsenet: Eliisa Palmu-Perho, Päivikki SärväJäsenmaksu vuonna 2017:

"esim. 10 euroa tai muu haluamasi summa" / perhe, maksetaan yhdistyksen tilille FI73 4309 0010 1503 57. Kirjoita viitteeksi "jäsenmaksu 2017". Halutessasi voit myös mainita musiikkiopistossa/muskarissa/kuorossa olevan lapsesi/nuoresi nimen. KIITOS!