Kerhotoiminta 2018-2019

Iltapäiväkerho 
Kerho on tarkoitettu 1. ja 2. lk:n sekä pienryhmien 1.-3.lk:n oppilaille. Haku kerhoon on tammi-helmikuussa. Kerhossa tarjotaan välipala klo 14:00.  

Kerhossa on sekä vapaamuotoista että ohjattua toimintaa. Ohjaajien opastuksella tehdään läksyjä, askarrellaan, leikitään sekä pelataan. Säiden salliessa ulkoillaan koulun alueella.  Kerholaisille järjestää myös vierailuja ja retkiä. Kerho on maksullinen. Lisätietoja: kaupunginvirastosta, koulu-palveluista, puh. 02 474 5312 tai 02 474 5313.
 

Kerho-ohjaajat: Kirsi Heinonen, Seija Saarioja, Katja Huikko ja Marjo Koskinen.   Kerhon puh. 050 314 4896.  

Turvakaverit
Turvakaverikerhon tavoitteena on edistää oppilaan turvallisuutta ja hyvinvointia koulussa sekä osallistaa ja aktivoida oppilaita välituntisin. Kerho kokoontuu perjantai aamuisin  klo 8:00.

Kerhosta vastaa: Mari Kaunonen

Bändikerho

Kerho kokoontuu musaluokassa. Kerhossa muodostetaan kaksi eri bändiä, jotka treenaavat vuoroviikoin. Bändissä voi soittaa bassoa, sähkökitaraa, rumpuja tai kosketinsoitinta, tai tulla vaikka kokeilemaan, mikä sopisi sinulle. Muita soittimia voidaan harkita tarpeen mukaan.


Kerhosta vastaa: Jukka Uuttu

Kansainvälisyyskerho

KV-kerho on suunnattu 6.-9. luokkalaisille. Kerho kokoontuu yleensä kerran viikossa. Kerhon ohjelmassa mm. vieraita ulkomailta, retkiä Suomessa ja matkoja maailmalla, uusia elämyksiä ja uutta oppia "Moments to share" -blogi.


Yhteistyökumppaneita Vistan koululla on Saksassa, Liettuassa, Sloveniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Belgiassa, Englannissa, Portugalissa, Espanjassa, Puolassa...

Kerhosta vastaavat Sofia Jääskeläinen ja Maija Ojala. Muita opettajia on ollut vetämässä kerhokertoja kulloisenkin teeman mukaan.

Teknisen työn kerho

Kerho on tarkoitettu 7.-9. luokkalaisille ja se kokoontuu Vistan koulun teknisen työn luokassa kerran viikossa. Kerhossa valmistetaan omavalintaisia töitä, joissa aihealueina elektroniikka, metalli ja puu.


Kerhosta vastaa: Janne Rastas


Ompelukerho

Kerhosta vastaa: Päivi Aalto


Läksykerho alaluokille

1. - 3. luokkien läksykerhossa on tilaisuus tehdä läksyjä opettajan opastuksella ja vaikka kaverin kanssa yhdessä. Läksykerho ei vaadi jatkuvaa osallistumista, vaan sinne voi tulla satunnaisesti silloin kun itselle sopii tai jos läksynä on vaikeita asioita. Tarvittaessa opettaja voi suositella oppilaalle läksykerhoa.


Läksykerhoon ei ole järjestettyä kyyditysoppilaille kuljetusta. Toivomme teiltä huoltajilta yhteistyötä kerhoon kyyditsemisessä.

Kerhosta vastaavat: Jenni Tuominen ja Nora KanervavuoriLäksykerho yläluokille

Yläkoulun läksykerho kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15 luokassa Y226 (Risto Kantosen luokka).
Kerhoon voi tulla tekemään läksyjä, yksin tai kaverin kanssa joko opettajan määräämänä tai halutessaan oppilas voi tulla myös omaehtoisesti, jos kokee tarvitsevansa apua läksyjen teossa. Läksykerhossa on aina opettaja auttamassa.


Kuljetusoppilaiden kohdalla läksykerhoon menosta tulee aina sopia huoltajan kanssa erikseen, jotta oppilaan kotimatka järjestyy ilman koulukuljetusta.


Kerhon pidosta vastaavat: Tomi Lehtola ja Risto Kantonen.