viva vista nakyma2

Vikman - Hanhinen - Kleemola -konsertti Paimiosalissa

26.3.2018 klo 18:30-19:30

Viulisti Juha-Pekka Vikman, sellisti Timo Hanhinen ja kitaristi Patrik Kleemola konsertoivat Paimiosalissa maanantaina 26. maaliskuuta klo 18.30.

Konserttiohjelmassa kuullaan klassismin ajan Niccolò Paganinin virtuoositeokset Sonata Concertata viululle ja kitaralle sekä Terzetto viululle, sellolle ja kitaralle. Paganinin italialaisittain hehkuvaan klassiseen musiikkiin viileämmän pohjoisen tuulahduksen tuo paimiolaisen Pertti Jalavan viulu-kitara-duo Verhot avoimessa ikkunassa (2016) ja virolaisen Ester Mägin trioteos a Tre (1991). 

Trio Vikman - Hanhinen - Kleemola

Juha-Pekka Vikman on yleisölle tuttu Turku filharmonian pitkäaikaisena konserttimestarina ja Aboa-jousikvartetin ensiviulistina. Lisäksi hän on Turku Ensemblen ja Suomalaisen kamariorkesterin jäsen. Sellisti Timo Hanhinen on esiintynyt laajasti solistina ja kamarimuusikkona mm. Turku Ensemblen ja Aboa-Kvartetin jäsenenä. Sellonsoittoa hän on opettanut mm. Sibelius-akatemiassa ja Turun musiikkiakatemiassa. Kitaristi Patrik Kleemola esiintyy aktiivisesti solistina ja kamarimusiikkona Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi hänet tunnetaan yhteistyöstään lukuisten säveltäjien kanssa, josta esimerkkinä konsertissa kuultava Pertti Jalavan teos.

Konsertti Paimion kaupungintalon Paimiosalissa maanantaina 26. maaliskuuta klo 18.30.- 19.30 (ei väliaikaa).

Liput 5€ (ennakkoon 5.3. alkaen Paimion kirjastosta ja kaupungintalon palvelupisteestä).