viva vista nakyma2

Jooga, hengitys ja mielentyyneys

19.5.2018 klo 13:00-15:00

Jooga, hengitys ja mielentyyneys -tunti soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan mielentyyneyttä tukevia hengitysharjoituksia, sekä kehon joustavuutta lisääviä asana -harjoituksia. Tapahtumapaikkana Paimion Uimahalli Solina, peilisali.

Kahden tunnin aikana käydään läpi joogan ja hengitysharjoitusten teoriaa, painotus on käytännön harjoittelussa. Asana-harjoitukset painottuvat rauhallisiin ja pitkäkestoisiin yin-joogaliikkeisiin. 

Ohjelma on suunniteltu erityisesti vapaasukeltajan kuivaharjoittelun tueksi. Vapaasukellus on oiva keino lisätä rentoutumis- ja mielentyyneystaitoja sekä hengityksen hallintaa. Kuitenkin treeni perustuu usein sukellustekniikan hiomiseen altaassa. Sukelluksen onnistumisessa mieli ja rentous ovat vähintään yhtä tärkeitä, ja siksi niiden erillinen harjoittelu kannattaa. Myös keuhkojen toiminnan parantaminen kuuluu osaksi lajia.

Tunnin ohjaana toimii joogaohjaaja Noora Norokytö, jolla on yli 10 vuoden kokemus joogan parissa sekä viiden vuoden säännöllinen meditaatioharjoittamisen tausta. Noora on harrastanut vapaasukellusta kohta neljä vuotta paimiolaisessa Sunken Logs Freediving Team ry:ssä. Tunnit järjestetään yhteistyössä seuran kanssa.

Osallistuminen:

Min. osallistujamäärä 4 hlö, jotta tunti toteutuu.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 17.5. mennessä:
 
noora.norokyto(at)gmail.com
viesti numeroon: 050 5671687
FB-sivut: Joogaohjaaja Noora Norokytö
https://www.facebook.com/events/610127249326936/

Hinta: Sunken Logs Freediving Team ry:n jäsenille 5 e, muut 15 e.

HUOM. Osallistuinen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta tai hengitysharjoituksista, eikä notkeaa kehoa.

HUOM. Muista ilmoittautua erillisellä viestillä joko sähköpostiin, puhelimeen tai sivuilleni. Laitan lisätietoa tulemaan ilmottautumiskanavaa pitkin lähempänä tapahtumaa.