Uutiset

29.11.2018 14.04

Ehdota Paimion parhaita vuodelta 2018

VUODEN NUORI PAIMIOLAINEN, KUNNON KUNTALAINEN, VUODEN LIIKUNTATEKO, VUODEN KULTTUURITEKO SEKÄ PAIMION PARHAAT URHEILIJAT, VALMENTAJA JA JOUKKUE VUONNA 2018

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta toivoo eri yhdistyksiltä, seuroilta, ja muilta kuntalaisilta esityksiä Vuoden nuoreksi paimiolaiseksi, Kunnon kuntalaiseksi, Vuoden liikuntateoksi sekä Vuoden kulttuuriteoksi. Lisäksi toivomme ehdotuksia vuoden 2018 parhaiksi urheilijoiksi, valmentajaksi sekä joukkueeksi. Paimion kaupunki palkitsee myös erikseen kaikki yli 16-vuotiaat Suomen ja Euroopan mestarit sekä Maailmanmestarit.

 

Vuoden nuoren tulee olla 15-29-vuotias, hyväkäytöksinen, toiset huomioon ottava, omatoiminen, opinnoissa kohtalaisesti menestyvä sekä harrastustoiminnassa aktiivisesti mukana oleva.

 

Kunnon kuntalaisen kunnianimen voi kuntalainen saada erityisen merkityksellisestä toiminnasta kunto- ja terveysliikunnan ja fyysisen kulttuurin alueella:

·         toimimalla aktiivisena kunto- ja terveysliikunnan tiedottajana

·         toimimalla aktiivisena talkoolaisena

·         harrastamalla itse esimerkillisen aktiivisesti kunto- ja terveysliikuntaa

·         toimimalla aktiivisena kuntoliikunnan vetäjänä

o   lapsille

o   nuorille

o   soveltavaa ohjausta tarvitseville

o   aikuisille

·         toimimalla muuten aktiivisesti paikkakunnan liikuntakulttuurin hyväksi.

 

Vuoden liikuntateko –kunniamaininta myönnetään sellaiselle teolle/taholle, jonka toiminta urheilun ja liikunnan saralla on jäänyt erityisesti mieleen vuoden ajalta, ja jonka vaikuttavuus ja näkyvyys on ollut merkittävää Paimiossa.

 

Vuoden kulttuuriteko –kunniamaininta myönnetään sellaiselle teolle/taholle, jonka toiminta on jäänyt mieleen vuoden ajalta, ja jonka vaikuttavuus ja näkyvyys ovat olleet kulttuuritoiminnan alalla merkittävää Paimiossa.

 

Vuoden nuori paimiolainen ja kunnon kuntalainen tittelin voi saada vain kerran. Listan jo palkituista löydät: www.paimio.fi/paimionparhaat.

 

Esitykset perusteluineen toimitetaan sivistys- ja vapaa-ajanlautakunnalle tammikuun 4. päivään 2019 klo 15.30 mennessä lomakkeella: www.paimio.fi/lomakkeet. Ehdotukset tulee osoittaa Paimion sivistys ja vapaa-aikalautakunnalle osoitteella: PL 50, (Vistantie 18) 21531 PAIMIO. Lisätietoja saa vapaa-aikatoimistosta puh. (02) 474 5314.

 

 

 

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA


Palaa otsikoihin