Uutiset

15.4.2017 12.46

Juhlametsikön puuntaimien istuttajien haku on alkanut

Juhlavuoden 2017 yksi päähankkeista Paimiossa on Juhlametsikön istuttaminen. Itsenäisyyden juhlavuoden Yhdessä-teeman mukaisesti istutustyöhön kutsutaan mukaan paimiolaisia laajalla rintamalla. Ilmoita yhteisösi siis mukaan puuntaimen istuttajaksi. Istutuspäivät ovat perjantai 12.5. ja tiistai 16.5.

Suomi 100 -koordinaatiotyöryhmän ja kaupungin viheralueyksikön yhteistyönä metsikön istutusalueeksi on varattu Kaaripuisto, joka sijaitsee Kaaritien ja Isolompakontien välisellä puistoalueella.

Kaaripuisto
Juhlametsikkö istutetaan Kaaripuistoon.


Alueelle istutetaan yhteensä 120 puuntainta, joista 100 tainta istutetaan ns Suomi-alueelle ja 20 tainta ns Paimio-alueelle. Suomi-alueen sata tainta on varattu koulujen, päiväkotien ja yhdistysten yms edustajille. Paimio-alueen 20 taimen istutuksesta vastaavat pääosin kaupungin luottamushenkilöt ja virkamiehet.

Lue tarkemmat tiedot hankkeesta Juhlametsikkö-sivulta. Sieltä löytyy myös lomake, jonka täyttämällä voi ilmoittautua puuntaimen istuttajaksi. Paperisia ilmoittautumislomakkeita saa kaupungintalon palvelupisteestä, jonne tätytetyn lomakkeen voi myös palauttaa. Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 3.5.

Palaa otsikoihin