Uutiset

11.7.2017 11.44

Paimio-kuvien seinälle etsitään uusia kuvia

Paimion kaupungintalon Paimio-kuvien seinää tutkitaan innokkaasti, ja seuraavana pääteemana on yhdessä tekeminen – kiinteän yhteisöllisesti tai vapaamuotoisemmin talkoillen, harrastajajoukolla, samoin ajattelevien kesken, kylän porukalla tai muuten ryhmittyen.

Onko sinulla kuvia esimerkiksi ompeluseuroista, kirkkokuorosta, pyhäkoulusta? Erilaisista neuvontakerhojen tapahtumista? Nuorisoseura ja metsästysseura, leijonat ja martat... Kotikonsertit, Konepäivät! Peipposen baarin parlamentti – ja Astan? Puolueiden maanantaipalaverit?

P s karjalaistet Öckerössä kesällä 1960
Kuva Paimion Karjalaseuran leikekirjasta, joka on tallennettuna Paimion kotiseutuarkistossa. Paimion seudun karjalaisten ryhmä on kuvassa vuonna 1960 Ruotsissa Öckerössä. Yhdistyksen naiskuoro esiintyi taustalla näkyvässä Öckerön kirkossa. Göteborgin lähistöllä Länsi-Götanmaalla sijaitseva Öckerö oli Paimion kummikunta.


 

Monta yhdistystä on vuosien mittaan kadonnutkin. Löytyisikö näistä poismenneistä tai nukahtaneistakin yhdistyksistä iloisia kuvia? Yhdistyskuvia vaihdetaan seinälle elokuun puolivälissä, mutta aloita albumiesi selailu jo nyt! Muita syyskauden teemoja ovat urheilu ja vuoden kulkuun liittyen syksyiset kuvat.

 

Toimita oma kuvasi joko täyttämällä  ja lähettämällä nettisivulla www.paimio.fi/paimiokuvat oleva lomake tai lähettämällä kuva + lisätiedot osoitteeseen paimiokuvat@paimio.fi. Jos et pysty kuvaasi skannaamaan, niin lähetä yhteystietosi tuohon samaan sähköpostiosoitteeseen, niin kaupungin henkilökunta ottaa yhteyttä skannauspalveluun liittyen. Lisätietoa löydät osoitteesta www.paimio.fi/paimiokuvat.
Viraston avauduttua 6.8. kuvia voi tuoda myös skannattavaksi Paimion kaupungintalon palvelupisteeseen.

Kaupungintalon kesäsulun ajan tämänhetkisiä Paimio-valokuvia voi käydä katsomassa kaupungintalon isojen lasi-ikuunoiden takaa. 31.7. alkaen kuvat ovat nähtävillä taas kaupungintalon aulassa kirjaston aukioloaikoina.

 Palaa otsikoihin