Uutisarkisto

9.1.2019 12.57

Nuorisovaltuusto etsii uusia jäseniä kaudelle 2019

Kaikki asiasta kiinnostuneet 13-19-vuotiaat tervetuloa yleiskokoukseen!

Paimion nuorisovaltuusto etsii uusia jäseniä torstaina 17.1.2019 järjestettävässä yleiskokouksessa. Yleiskokoukseen saavat osallistua kaikki halukkaat 13-19-vuotiaat paimiolaiset nuoret.


Yleiskokouksen ensimmäinen osa järjestetään ylä-asteella torstaina 17.1.2019 klo 13.00 luokassa Y308. Toinen osa järjestetään to 17.1.2019 Tillintuvalla klo 18.00.


Yläasteen oppilas saa poistua oppitunnilta ilmoittamalla kyseisen tunnin aineopettajalle osallistumisestaan nuorisovaltuuston yleiskokoukseen.


Paimion nuorisovaltuuston keskeisimpinä tavoitteina on edistää nuorten hyvinvointia vapaa-ajalla kehittämällä nuorten osallisuus-, vaikuttamis-, harrastus- ja toimintamahdollisuuksia Paimiossa. Nuorisovaltuusto on aktiivinen ryhmä, joka järjestää erilaisia tapahtumia nuorille ja osallistuu Paimion kaupungissa tehtäviin nuoriin vaikuttaviin päätöksiin. Nuorisovaltuusto tukee omalla toiminnallaan paimiolaista nuorisotyötä, tekee tarvittaessa aloitteita ja kannustaa tällä tavalla myös kaikkia muita nuoria osallistumaan ja vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin.


Paimion nuorisovaltuusto on uskonnollisesti sekä puoluepoliittisesti sitoutumaton ja toimii Paimion kaupungin organisaatiossa nuorten asiantuntijaelimenä. Nuorisovaltuustossa toimii 10 jäsentä. Nuorisovaltuustolla on puhe – ja läsnäolo-oikeus neljässä lautakunnassa sekä kaupungin valtuustossa. Nuorisovaltuustolla on omia kokouksia vuodessa 8-9 kappaletta ja kokouksista maksetaan jäsenille kokouspalkkiot.


Lisätiedot: Nuoriso-ohjaaja Miika Koski p. 050 3130 835/miika.koski(a)paimio.fi


yleiskokousPalaa otsikoihin