Uutiset

23.11.2017 18.21

Viimeinen erä Paimio-kuvia ripustettu

Lähes vuoden mittainen näyttely - Paimio kuvien seinä - on saanut Paimion kaupungintalon aulassa viimeisen esillepanonsa. Noin 70 esilläolevasta kuvasta valtaosa on vaihdettu kuluvan viikon aikana. Näyttely on esillä kaupungintalon aulassa jouluun asti.

Viimeiseen teemajaksoon on vuodenaikaan sopivasti otettu loppusyksyn, joulun ajan ja myös vuodenvaihteen kuvia. Oma teemansa on myös ns Vaikeat vuodet eli sodan ajan ja jälleenrakennuksen ajan valokuvat. Lisäksi esillä on myös muita juhlakuvia sekä otteita eri koulujen elämästä. Läpi vuoden esillä on ollut kuvia otsikoiden Ajan virrassa ja Tunnistatko? alla.


Kollaasi joulukuun Paimio-kuvista

Vuoden aikana esillä on ollut yli 500 valokuvaa Paimiosta tai paimiolaisten elämästä. Vanhimmat kuvat ovat olleet 1800- ja 1900-lukujen taitteesta, tuoreimmat tämän ja viime vuosikymmenen taitteesta.


Suomi 100 -koordinaatiotyöryhmä sekä tässä projektissa yhteistyötahona ollut Paimio-Seura kiittää kaikkia henkilöitä, jotka ovat lainanneet valokuvia kaupungintalolla työskentelevien ja siellä vierailevien ihailtavaksi.


Palaa otsikoihin