Siirry sisältöön

Osallisuus ja yhteistyö

Kulttuurin alueella tehdään mittavaa yhteistyötä niin paikallisesti kuin alueellisella tasolla.

Tanssitaiteijat esiintymässä kauniina kesäpäivänä kerrostalon piha-alueella.

Paimion kulttuuripalvelut tekee laajamittaista yhteistyötä kaupungin organisaation sisällä. Mittavinta yhteistyö on hyvinvointilautakunnan muiden toimijoiden, kuten kirjaston, Paimion opiston sekä liikunta– ja nuorisopalveluiden kanssa. Tärkeä paikallinen yhteistyöelin on vuodesta 2020 alkaen toiminut Järjestöfoorumi, joka avulla yhteistyötä ja vuoropuhelua kaupungin ja järjestöjen välillä kehitetään. Syyskuussa 2021 toteutettiin Järjestöfoorumin alaisuudessa toimivan Järjestöparlamentin ja hyvinvointilautakunnan alaisten toimijoiden kanssa Harrastusralli Paimio Go -tapahtuma. Kesällä 2022 toteutettiin ensimmäiset Harrastusmessut. Kesän 2023 Harrastusmessuilla vieraili lähes 3000 kävijää.

Luonnollisesti yhteistyötä tehdään hankekohtaisesti yksittäisten järjestöjen, yritysten ja henkilöiden kanssa tarpeen mukaan. Esimerkiksi Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa on jo usean kesän aikana toteutettu Tanssikulkurit-kiertuepäivä Paimiossa.

12 sinistä ja vihreää hahmoa kahdessa rivissä.

Kulttuuria kunnissa -verkosto

Paimion kulttuuripalvelut kuuluvat Kulttuuria kunnissa -verkostoon, joka on varsinaissuomalaisten kuntien kulttuurivastaavien ja – työntekijöiden yhteistyö- ja kehittämisryhmä. Verkoston tavoitteena on kehittää ja vahvistaa maakunnan kulttuuria esimerkiksi jakamalla hyviä käytäntöjä, tekemällä tiedotusyhteistyötä sekä valmistelemalla maakunnallisia kehittämishankkeita. Kulttuuria kunnissa -verkosto toimii tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen liiton kanssa.


Puheenjohtaja
Marjaana Tamminen, marjaana.tamminen@lieto.fi

Paimion yhteyshenkilö
Sanni Tuuppa, sanni.tuuppa@paimio.fi

Paimion postilaatikkoa avataan.

Vinkkejä ja palautteita

Kulttuuripalvelut vastaanottaa mielellään erilaisia palautteita nykyisestä toiminnasta ja vinkkejä toiminnan kehittämiseen.
Palautteiden ja vinkkien lähettämisessä voi hyödyntää niin kirjepostia, sähköpostia, puhelinta kuin vaikkapa kaupungin omaa palautejärjestelmää.

Anna palautetta